Bachata + Salsa Footwork workshop UTSATT

Bachata + Salsa Footwork workshop UTSATT


Arrangør: Pardans
Påmeldingsfrist: 20.05.2022 21:47

Tid


Sted


Pris

Påmelding fra kr 37,-

OSI Pardans inviterer til workshop i Bachata Footwork og Salsa Footwork med Hanna Mathilde Søreng!

Sted: Athletica Nydalen

2 klasser à 75 minutter

Pris: 50 kr for medlemmer av OSI Pardans, 200 kr for andre.

Billetten inkluderer ikke inngang til treningssenteret. Hvis du ikke er medlem av SIO Athletica kan du få gratis inngang hvis du aldri har brukt treningssenteret tidligere. Ellers koster inngang 120 kr for studenter, og for andre koster det 220 kr. Betales til treningssenteret.

Om instruktøren

Hanna har hele livet vært opptatt av dans og har siden 5-årsalderen vært innom flere dansestiler. I februar 2010 startet hun med cubansk salsa hos Latinroom Danseskole og ble med i Latinroom Show Team november samme år. Her fikk hun grundig trening og opplæring i forskjellige dansestiler som jazz, salsa og afrocubanske danser, av teamets trener og koreograf, Juan Carlos Ortega. Hanna oppdaget dominikansk bachata etter en reise til dansens hjemland. Her lærte hun om dansens røtter og bevegelser, og med dette som utgangspunkt har hun tatt med seg sin egen stil og kreativitet inn i dansen.

Hanna er utdannet instruktør hos Norges Danseforbund og har jobbet som instruktør siden 2011. Utover ukentlige kurs, har hun også hatt flere oppdrag som instruktør for bedrifter og på andre arrangementer. Hanna er en dyktig pedagog som inspirerer sine elever med sin lidenskap for dans og kreative variasjoner. Hun er kjent for å ha god struktur på timene sine og er opptatt av at elevene har det gøy og at de utvikler seg som dansere.


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.